390 bezoekers online

Opel Insignia 2014: Rook uit motorkap

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2

Wie kan mij helpen

Bij het aanschuiven op een parking kwam er bij stilstand witte rook vanonder de motorkop deze rook is via het luchtsysteem in mijn auto gekomen een stinkende geur precies verbrand. Ik heb mijn wagen onmiddellijk stil gelegd gaf geen foutmeldingen aan. Auto is opgetakeld en naar de garage gedaan. Daar weten ze niet wat het is ze denken koppeling maar de garagist is er wel mee gaan rijden en dat lukte. Auto is daar uitgelezen en computer gaf geen fouten aan ook auto zelf geeft geen foutmeldingen vanaf de motor warm word komt de rook en stank terug..... wie weet raad....????

Kelly.opel

Geplaatst door Kelly.opel , lid sinds 3 maanden geleden

2 Reacties

0

ofstone, 3 maanden geleden

Dat zou je garage toch moeten kunnen vinden, door er zelf mee te gaan rijden en te kijken waar de rook vandaan komt lijkt me.
Kan vanalles zijn, zoals olie die lekt op een hete uitlaat, of het roetfilter wat probeert te regenereren. Bij die laatste is enige stank normaal als je stilstaat, maar rook vanonder de motorkap hoort daar niet bij.

0

ferdinand, 3 maanden geleden

Als het plaats vindt gewoon even de motorkap open en kijken ,wellicht zie je wat en kom je tot een oplossing.Koppeling lijkt mij niet,geeft wel stank maar geen witte rook.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Insignia of stel zelf een nieuwe vraag.