Opel Corsa: ruiten wesser

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 17 td

ik heb mijn ruiten wisser motor voor kapot door vast gevroren wissers die heb ik vernieuwt deed niks de stuurschakelaar vernieuwt ( achter deed het wel deed het ook met oude schakelaar) maar voor nog steeds niet zekeringen waren niet doorgebrand motor wel maar is dus vernieuwt en doet het als ik op acculader aansluit wat kan het nog zijn kabels zien er goed uit zowel bij motor als bij schakelaar maar er staat geen stroom op?

mvg gerrit

Gerrit208

Geplaatst door Gerrit208 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Krijg je spanning op je wissermotor stekker?

Zit je mechaniek (het stangenstelsel) toch niet gewoon vast...Meestal op de asjes waar je ruitenwissers opgemonteerd zijn..Als je de motor hebt losgehad heb je toen gekeken of je het wissermechniek kon bewegen?

Gerrit208 (0), 11 jaar geleden

ja dat is los ik heb de motor met mechaniek laten lopen op de accu lader . geen stroom op motor kabel heb ik na gemeten? zit er een relais tussen wat misschien door gebrand is?

mvg gerrit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.