Opel Corsa: ruitensproeierslang naar achter

Bouwjaar: 1997

De slang is afgesneden bij de achterklep, dit schijnt wel vaker voor te komen en ik heb een nieuwe gekocht echter ik kan het andere eind niet vinden.
links achter binnen in de auto de zijkant losgehaald maar daar
lopen alleen kabels.
wie weet waar de slang door loopt van voor naar achter
BVD Bert

mrjingle

Geplaatst door mrjingle (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

timlammers (0), 19 jaar geleden

mm heb hetzelfde probleem. Als ik mn achteruit wil sproeien loopt het aan de binnenkant van mijn achterste raam naar beneden (Opel astra station). Die slang zit in eens soort van hoekprofiel tussen het dak, en de zijkant van de auto. Ik begin er niet aan om te vervangen.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb het ooit een keer vervangen bij een Opel kadett station... is wel zelf te doen hoor. Je moet ff de kappen los halen... en ik heb toen in de hoekstijl van het dak een nieuwe slang gezet, kan je zo los de meter kopen....
Hoe doet het nog steeds!!

Ik denk dat het bij de corsa ook door een hoekprofiel loopt van het dak, aan de linker kant... tis idd ff zoeken...

depaneurke (0), 19 jaar geleden

hey Bert ,
even een extra handige tip :
als je de slang gevonden hebt , trek ze er dan nog niet uit , maar bevestig eerst de nieuwe slang hieraan !!! is wel zo makkelijk om te monteren ;)
grts ,
Bart

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

ik heb dit opgelost door twee pijpjes en een stukje slang er tussen te zetten. Als de slang dan weer scheurt hoef ik alleen dat stukje te verniewen, scheelt een hoop gekloot.
(zie dit als een tip)

Gr Willem

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb je het stukje slang wat in de rubber zit bij het schanier wel voorzien van een nieuw stukje dan??
Die beweegt namelijk erg vaak, namelijk elke keer bij het openen en sluiten van de klep. Het oude slang wordt hard namelijk en gaat dan snel weer stuk...

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Twee kunstof pijpjes 1 inde kofferklep en een in het frame van de auto ik kan dan als het niewe stukje weer stuk is zo vervangen.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.