Opel Astra: schakel problemen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo ik heb een opel astra 1.6 van 1997 die sinds kort problemen heeft met het overschakelen. Het zijn niet de koppelingsplaten. Af en toe en nu met regelmaat krijg ik hem moeilijk in alle versnellingen. Je moet hem er echt in trekken om bijv. van 1 naar 2 enz. te krijgen. Het is net alsof hij wordt geblokkeerd. Als de motor uit is dan schakelt hij "normaal". Wat kan dit zijn??

brenso

Geplaatst door brenso (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

nog genoeg olie op je bak,of even verversen

brenso (0), 13 jaar geleden

oke, probeer ik dat eerst. Heb begrepen dat het verversen lastig is, is er een aftappunt voor de bak?

anoniem-1573996169 (0), 13 jaar geleden

is niet lastig onderop je bak zit een plaatje met een 8 tot 10 boutjes die draai je los niet wegnemen maar gewoon los dan loopt er alles uit,dan pak je bovenop de bak de ontluchtingsnippel eraf sleutel 17 daar moet je bijvullen,en pijlplug heb je 2 mogelijkheden eentje kan zitten rechts van je linkeraandrijfas sleutel 13 en een type links van je rechteraandrijfas ook sleutel 13 zie je zo als je je stuurrechtsomdraait en kijk langs je linkerwiel naar je bak zit rechts van je aandrijfas die bout en zo niet zit hij aan de andere kant van de bak

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.