Opel Astra: Schiet bij optrekken steeds uit 3de versnelling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 cdti

Tijdens het optrekken kan ik mijn wagen perfect in 3de versnelling zetten, maar bij verder optrekken schiet hij er terug uit. Dit gebeurt enkel in 3de versnelling, de overige versnellingen (6-bak) werken zonder probleem. Ook hoor ik geen speciale geluiden of zo bij het schakelen, ook niet bij de 3de versnelling.
De Opel-garage weet niet direct wat het probleem is, volgens hen is de afstelling van de kabels tussen versnellingsbak en pook in orde. Wie heeft advies?

EVD

Geplaatst door EVD (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hooghe jozef (0), 14 jaar geleden

zou het niet mogelijk zijn dat er 1 motorsteun kapot is bij het optrekken heft de motor dan te veel op en trekt hij zichzelf uit versnelling . Je kan dat zelf zien : kapo omhoog start motor schakel in eerste versnelling (handrem goed optrekken) en laat koppeling stilletjes los kijk nu of de motor niet te veel beweegt..

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Het probleem kan ook heel goed in de bak zelf zitten..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.