Opel Corsa: Schokdempers goed of niet?

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1500

Ik heb gisteren een 2dehands verlagingssetje gekocht van FK. de veren zijn los en de dempers ook. Van alle 2 de voordempers kan je zo met de hand de dunne stang in de demper duwen. Ik wou weten of dit wel kan/mag?? Of zijn de dempers gaar?

Wie weet raad!

Ritishwa

Geplaatst door Ritishwa (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

ritish hoe gaan ze er weer uit.
als dit moeilijk gaat is het goed.
maar lijkt mij verstandig als je een verlagings set gaat monteren om dan ook de schokbrekers tevervangen voor een type dat er bij hoort.

groetjes jan.

Ritishwa (0), 17 jaar geleden

jan, ik heb ze gisteren opgehaald. Ik heb even snel gekeken, ik ben nu op me werk dus ik kan nu niet direct kijken hoe snel/moeilijk of makkelijk ze eruitgaan. Dat doe ik vanavond nog even als ik thuis ben. De veren en dempers zijn een setje, alles van FK. Geen standaard Opel dempers maar echt een complete kit van FK zowel dempers als veren.

Groetjes Ritish

Ritishwa (0), 17 jaar geleden

Nou, ik heb net even gekeken naar de dempers. Ik kan ze indrukken, ze zijn niet helemaal slap ofzo, moet er een beetje kracht voor zetten. Ze komen rustig terug, niet heel snel ze schieten ook niet terug. Het gaat geleidelijk. Verder kon ik niet echt lekkages vinden of iets dergelijks.

mvg Ritish

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

ritisch dan zul je het gewoon moeten monteren en proberen.

groetjes jan.

tijne (0), 17 jaar geleden

ze mogen makkerlijk in schuiven als ze maar zwaar uit schuiven als ze dat doen zijn ze goed.

gr tijne

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.