Opel Corsa: Schokkend

Bouwjaar: 1994

Als ik met mijn Opel Corsa (Bj.1994 93000 KM) rij als hij koud is houd hij af en toe in en gaat er een oranje lamp branden op het dashboard. Een lampje met een figuurtje erin. Ik ben de originele handleiding kwijt en weet niet wat het betekent. Na ca. 3 seconde is het weer voorbij en is het weer een en al genieten. De dealer zei dat ik mijn brandstoffilter moest vervangen. (al 40000 KM niet meer gedaan) Of heeft iemand betere ideeen !?????

Joost&Corsa

Geplaatst door Joost&Corsa (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Driver21 (0), 19 jaar geleden

ja dat kan goed...als de filter een beetje verstopt is dan krijg je ook minder bezine als je gas wilt geven ..en dus houdt ie dan in, maar kan ook ergens anders aan liggen...beste is als het lampje brand dan ff naar de dealer gaan kunnen ze hem uitlezen en weet je meteen wat het is meestal iets electrisch

MB (0) PRO, 19 jaar geleden

Grote kans dat de temperatuursensor afwijkt, even uit laten lezen.

Joost&Corsa (0), 19 jaar geleden

Beste vectra rijder, ik heb al eens geprobeerd om naar de dealer te gaan, echter, het lampje brand slechts 3 a 4 seconden. Een corsa is best snel, maar zo snel ???!!!!

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

als het lampje heeft gebrand wordt er een foutcode opgeslagen in de motorcomputer. ook al brand het lampje niet, de code blijft een lange tijd in de computer staan, waardoor je de computer ook uit kunt laten lezen als het lampje niet brand. overigens, wat voor motor zit er in?

Joost&Corsa (0), 19 jaar geleden

Update schokkende Corsa.
Hartelijk dank voor al jullie reacties. Ik wil eigenlijk gewoon een paar opties weten voor dat ik er voor na de garage ga. Ik heb een Corsa City met een 1.2 motor met centrale inspuiting. Een echte krachtpatser dus (Geintje !)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.