Opel Senator: senator b inbouwvoorschrift necam / koltec gasinstallatie

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: c 30 se

ik zoek voor een senator b 30 / 24v de inbouwvoorschrift van necam om een gasinstallatie (gasinjectie) in te bouwen. deze inbouwvoorschriften bevatten schema,s en gedetaileerde omschrijvingen met foto,s met betrekking op het inbouwen van de gasinstallatie.van de nieuwere auto,s +/- vanaf 2000 zijn ze gewoon bij necam/koltec te downloaden,maar van de oudere auto,s dus niet.ik heb al bij diverse gasboeren gevraagd maar die mogen (of willen) ze niet geven,ze verschuilen zich achter het copyright.ik heb via internet een installatie gekocht maar zonder schema,s en dergelijke is er niet uit te komen,en om zomaar iets aan te sluiten en dan het stuurapparaat op te blazen heb ik ook geen zin in. mischien kan iemand van jullie eraan komen ,eventueel tegen betaling .

mvrgr jo

jo1

Geplaatst door jo1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Senator? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

denk erom dat alleen erkende inbouw specialisten deze instalaties kunnen/mogen keuren
dacht dat de rdw zelf dit niet meer doet
en ik denk uit ervaring dat ze niet tot goedkeur overgaan als ze niet zelf de inbouw hebben gedaan
ook mag de instalatie aan de hand van bonnen niet ouder als 1 jaar zijn
verdamper en leidingen MOETEN nieuw zijn

jo1 (0), 14 jaar geleden

hoi

de keuring is niet nodig,de motor ligt in een opel commodore c uit 1981 die al gas op kenteken heeft,omdat de orginele motor reeds op gas liep

mvrgr jo

jo1 (0), 13 jaar geleden

installatie is ingebouwd,gewoon even bij een andere senator gekeken hoe het zat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Senator of stel zelf een nieuwe vraag.