Opel Zafira: slecht starten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 dtl di 16v

alleen bij koud weer wil de motor de eerste keer niet starten ik wacht 30 sec soms 1 tot 2 minuten (niet altijd)maar als hij is gestart heb ik geen probleem niet meer.bij het starten in de zomer heb ik geen enkel probleem ik heb 5 maanden geleden heel de auto getest( ook gloeibougie) en hij was helemaal in orde en ook alle brandstofleidingen zijn allemaal vervangen.en ook als hij gestart is brand enkele seconden het teken van motorelektronica verklikkerlicht .ik heb al gemerkt bij de andere auto's dat dit teken van motorelektronica verklikking de uitlaatgas is .ik ben ook bij bosch geweest en ook bij opeldealer en het is nog altijd niet opgelost
vriendelijk bedankt en met vriendelijke groeten.MIHAI

bacaoanul

Geplaatst door bacaoanul (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pino1600 (0), 17 jaar geleden

Zijn de verstuiver ringen ook al vervangen die willen nog wel eens lek gaan en dan start de auto met name met koud weer slecht retourslangetjes willen het ook nog wel eens zijn .

bacaoanul (0), 17 jaar geleden

bedankt voor uw reactie, maar ik heb intussen het probleem al gevonden.
het waren de bougies, er heeft iemand al 3 bougies vervangen maar de 4e
was te vast en met het losdraaien is de kop van de bougie afgebroken.

nu ben ik aan het denken om te vragen wat ik nu moet en kan doen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.