Opel Vectra: slecht starten bij koud weer

Bouwjaar: 2001

Hallo ik heb een opel vectra station van 2001 2.2dti. Bij temperaturen onder de 5 gr start hij heel moeilijk. Ik heb de gloei installatie al gecontroleerd maar daar is niets mis mee in eerste instantie. Wie weet wat er kan zijn. De km stand is 225.00

BVD Rudi

rudi10551

Geplaatst door rudi10551 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tijne (0), 18 jaar geleden

glouy bougies en of voorgloei reliase.

gr tijne

Tjinne (0), 18 jaar geleden

Heb je de batterij al bekeken ,water bijvullen,zijn zogezegd onderhoudsvrij maar als je de stikker er aftrekt kan je ze wel bijvullen heb het ook tegengekomen met de mijne en toen was het te laat!!!

Geert3499 (0), 18 jaar geleden

Laat de olielekleidingen en de traversen nazien, eerste is goedkoop te doen, het tweede is heel wat duurder. Blijkbaar een gekend probleem bij de 2.2 en 2.0 dti.

rudi10551 (0), 18 jaar geleden

goedemorgen heren,
dank voor de reactie. de gloei "bougies" incl.thermo installatie zijn al gecheckt voor dit bericht weg ging, daar licht het niet aan.De accu is zo goed als nieuw en is nog zeer krachtig. Als laatste kan ik dan de optie van Gert uit gaan proberen. Ik laat tegen die tijd wat horen.

Groeten Rudi (alvast de beste wensen)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.