Opel Kadett: spanningsregelaar

Bouwjaar: 1971

Hallo,
Sinds een paar weken brand het laadstroomlampje van mijn B kadett zwak en is naar een week mijn accu leeg.
Dynamo heb ik al vervangen,zonder resultaat. Nu denk ik aan een kapotte spanningsregelaar,ik heb echter alleen nog een Delco remy met ingebouwde regelaar i.p.v de huidige Bosch met externe regelaar. Kan ik deze zonder meer inbouwen met wijzigen van de bedrading of moet ik nog ergens aan denken.

Peter8768

Geplaatst door Peter8768 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat je probleem idd in de regelaar zit. Weet niet oftie nog te krijgen is, maar als dat moeilijk wordt moet je me maar ff mailen, ik geloof dat er op zolder nog ergens zo'n ding ligt. Hoor het wel....

Peter8768 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor het aanbod. Ik probeer komend weekend eerst of ik de delco remy dynamo geplaatst krijg. Als dat lukt heb ik ook een zwaardere dynamo 48 amp i.p.v. 26 amp geloof ik. Zo niet laat ik zeker nog wat horen.
Groetjes Peter

Peter8768 (0), 18 jaar geleden

Probleem opgelost. Andere dynamo met ingebouwde regelaar geplaatst en hij loopt en laad als nieuw. Zelfs mijn benzine meter werkt weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.