Opel Frontera: starten

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2DTI 16v

Deze wagen begint slecht te starten,als de wagen bv 10h niet gelopen heeft moet er te lang aangehouden worden om te laten aanslaan ,eenmaal als de motor gedraait heeft is er geen probleem meer.Voor ongev. een jaar heeft zich dit ook voorgedaan en hebben ze de terugloopleidingkjes aan de injektoren vervangen om dat deze poreus waren maar deze zijn nu nog intact, wie weet raad?

Roger10

Geplaatst door Roger10 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Frontera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Gloeibougies kapot ?? groet Thijs

Roger10 (0), 16 jaar geleden

Dezemotor is een direct ingespoten dieselmotor heeft zijn gloeiboegies enkel nodig bij extreme koude,maar ik heb de gloeibougies nagekeken deze zijn in orde !

sjaak10918 (0) PRO, 16 jaar geleden

Bij het starten meten op de accupolen en kijken tot heover de spanning terugvalt. Het kan zijn dat de accu slechter wordt maar ook dat je een lekspanning hebt zodat je accu langzaam leegloopt en daarom de accu minder kracht heeft om te starten.

venedijk (0) PRO, 16 jaar geleden

Als je een vaccuum pompje hebt moet je even vaccuum zetten op de retourslangen...

Als hier zwarte drap uitkomt ( pas op je pompje, even een potje ertussen) zijn de verstuiverringen lek.

Is al vaak beschreven bij 2.0 en 2.2 DTI

mvrgr J

Roger10 (0), 16 jaar geleden

Misschien domme vraag,maar wat bedoel je met verstuiverringen,zitten deze in de verstuiverhouder of zijn het de dichtingen tussen de verstuiverhouder en cilinderkop?

venedijk (0) PRO, 16 jaar geleden

Dichtringen tussen verstuiverhouder en verstuiver

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Frontera of stel zelf een nieuwe vraag.