Opel Insignia: Startprobleem

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 CDTI

Hallo, ik was vanmorgen de binnenkant van de ramen aan het schoonmaken(soppen) , natuurlijk met de radio aan en ineens ging de radio uit , ook toen ik probeerde te starten deed het niks , na weer de sleutel te hebben omgedraaid gaf de display aan : service laadstroom systeem en accuspanning te laag , nog geprobeerd met een startaccu ,maar de lichten gingen even aan en ik probeerde te starten ,nee dus , is de accu leeg? of is er anders wat mee ? ik heb wel 2 dagen de wagen aan het schoonmaken geweest met het contact aan en natuurlijk ook de radio .wie kan mij verder helpen?

franco1949

Geplaatst door franco1949 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Insignia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 9 jaar geleden

Is de accu leeg? Ja. In ieder geval zodanig leeg dat de motor niet meer te starten is.
Vandaar ook de melding "accuspanning te laag".

franco1949 (0), 9 jaar geleden

Bedankt Oldford , ik heb net de lader erop gezet en hoop dat dat het ook is , voor mij is deze wagen nieuw dus moet nog veel leren , ik geef zeker nog een bericht of dit het probleem is/was!

franco1949 (0), 9 jaar geleden

Nou het is gelukkig opgelost , ik heb de acculader erop gehad iets van 1 uur , maar dat was te weinig en een buurman heeft de wagen aan de praat gekregen met startkabels , ga morgen iets van een uur of 8 de acculader erop zetten dan zal het wel weer vol zijn neem ik aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Insignia of stel zelf een nieuwe vraag.