Opel Astra: Startprobleem: waar zit de brandstofpomp?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4C

Hallo,

Sinds vanmiddag start de Astra van mijn vrouw niet meer. Startmotor loopt wel. Accu is volledig opgeladen. Getest of er een vonk komt bij ontsteking. Allemaal goed.
Wil nu kijken naar de brandstof toevoer, en als eerste de brandstofpomp. Maar waar zit die, kan hem niet vinden. Wie kan mij helpen ?

Gustaaf

gus001

Geplaatst door gus001 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

in de tank

groeten marcel

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

en heb je al eens je brandstoffilter vernieuwd,als je benzine boven in je inlaat gooit loopt hij dan wel even

Astra27 (0) PRO, 15 jaar geleden

controleer je brandstofpomp relais eens. deze gaan vrij regelmatig kapot. zit bij de voetenruimte van de passagier achter het rechter paneel. paars/roze relais. even 30 en 87 doorverbinden en nog eens testen.

sebring (0), 15 jaar geleden

Hoor je de brandstofpomp wel lopen? Zet de auto op contact en luister goed of je onder de achterbank een drietal sec. het pompje hoort draaien.

Willem12089 (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=sebring]Hoor je de brandstofpomp wel lopen? Zet de auto op contact en luister goed of je onder de achterbank een drietal sec. het pompje hoort draaien.[/quote]
op deze manier ga jij de pomp niet horen.

De pomp gaat pas lopen tijdens starten.



Willem

furios86 (0), 15 jaar geleden

heej willem idd ja je hoort hem pas als je hem start. ik heb precies hetzelfde probleem, maar die van mij doet heel af entoe wel en niet mijn auto aanslaan, als zie het doet doet ie het ook goed, maar begin dan opgegeven moment te stoten, motormanagement lampje gaat branden, motor valt en doet opeens niet meer, kan hem wel starten maar slaat niet aan, maar als ik mijn auto laat slepen doet het wel, maar heeft wel eerst een ploffend geluidje( backfire) heb jij mss een idee wat het is.. groeten jason

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.