Opel Corsa Easytronic: Startproblemen

Bouwjaar: 2002

Sinds 2 weken heb ik last van startproblemen. Als ik wil starten hoor ik enkel een zachte tik, en vervolgens niks meer. De controlelampjes gaan wel allemaal branden, de radio gaat ook gewoon aan, alleen hij start niet. Nu ben ik er al 2 keer mee naar de garage geweest, maar ik ben nog niet echt gerust gesteld.
De eerste keer hebben ze de accu vervangen, maar dat was het probleem dus niet, want kort er na deed ie het weer niet.
Vanochtend weer naar de garage geweest en nu hebben ze de software verwijderd en er weer opnieuw opgezet om eventuele storingen te verwijderen.

Kan iemand mij vertellen of dit echt mijn probleem gaat oplossen ? Of weet iemand toevallig waar het misschien ECHT aan ligt ?

MaartenK

Geplaatst door MaartenK (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

mankia (0), 18 jaar geleden

start niet of hij slaat niet aan ?

MaartenK (0), 18 jaar geleden

start niet (gaat niet rond)

peerbmw (0) PRO, 18 jaar geleden

gaat er in je tellerklok ook een lampje aan of knippert er dan een "f" in het displaygedeelte van de tellerklok?

MaartenK (0), 18 jaar geleden

Nee, enkel de normale controlelampjes gaan branden.

hans4076 (0), 18 jaar geleden

ik zelf had de zelfde problemen met mijn bmw gisteren heb ik de decoder van de ews sysyteem vervangen dat is een kastje decoder die de signaal doorstuurt dus die kastje was kapot nieuwe gehalld bij de bmw dealer en hupse kee dat was het probleem 2 weken heb ik dit gehad ene keer wel starten en de andere keer niet op het kontacktslot zit een ring antenne die stuurt een signaal naar de decoder en vervolgens stuurt die decoder door naar de startmotor het heeft mij 50 euro gekost om even die decoder kastje en die ring antennne te vervangen die decoder is een onderdeel van de startonderbreker je kan mijn verhaal lezen bij de kopje bmw particulieren geplaatst op 9 april lees maar even

sucees verder

opc8275 (0) PRO, 18 jaar geleden

druk je dan wel op het rempedaal ? Dit moet bij een easytronic en ook je versnelling in N

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.