Opel Corsa: weer motorproblemen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: c14nz

Hallo. Daar gaan we weer.... Heb nu 2 maanden zonder problemen gereden. Mijn motor sloeg destijds zomaar af en wilde vervolgens niet meer starten. Uiteindelijk is de bobine vervangen en was het probleem opgelost.
Afgelopen weekend was het weer raak. Als de motor warm is, is er geen probleem. Maar het eerste kwartier slaat ie weer meerdere keren af. Starten gaat moeizaam. Wegenwacht erbij en die heeft een andere module er aan gehangen om te testen. Niet geholpen.. Ik had er ook nog 1 in mijn kofferbak liggen. Die geprobeerd, zelfde resultaat... Tot nu toe is er vervangen: rotor, verdeelkap, module en bobine. De WW zei dat het wel eens de hall-gever kan zijn of de temp. sensor. Zou dit logisch zijn met dit probleem en is de hall-gever makkelijk te vervangen? Het is een 1.4 nz motor.

Mano6849

Geplaatst door Mano6849 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mankia (0), 18 jaar geleden

is het weel van 2006?

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk het niet.

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

injector defect???

Willem

opc8275 (0) PRO, 18 jaar geleden

kijk eens naar de steker op de delco of die niet geoxideerd is .
ALS DE MOTOR draait en je komt aan die stekker en hij valt stil , dan zit het daar

Mano6849 (0), 18 jaar geleden

Hallo. Opgelost! Het was de Hall-gever. Die is vervangen en ik heb er al bijna een week geen last meer van. Bedankt voor het meedenken jongens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.