Opel ASTRA-G-COUPE: stationair lopen en brommend geluid

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z18XE, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 92

goede avond, Ik heb een Astra g coupe uit 2004, prima auto hij rijdt prima en geen gekke dingen voor de rest alleen zijn me 2 dingen opgevallen sinds kort.
Als die stationair draait gaat m'n toerenteller een paar keer omhoog en omlaag ( niet constant), hij gaat dan ook onregelmatig lopen net of dat die zelf een paar keer toeren maakt, het aparte is dat die het heel even doet 5 min ongeveer en er daarna geen last meer van hebt, hij doet het niet altijd af en toe een keer. miss iemand dit ook een keer gehad of ideeën wat t kan zijn.
ik heb ook een brommend geluid het lijkt vanaf de motor te komen, ik hoor het alleen constant boven de 100 km per uur als je eronder zit hoor je helemaal niks. nou heb ik wel gezien dat de trillingsdemper van de krukas die op poelie zit wat slechter word zou dat t kunnen zijn of wat anders?
auto heeft geen foutcodes en houd niet in voor de rest niks geks.

ben benieuw of iemand wat weet groeten kevin.

kevin van andel

Geplaatst door kevin van andel (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.