Opel Astra: stilvallen om de paar dagen of weken

Bouwjaar: 2001

astra G met Z16XE motor valt stil 1X per dag of soms maar om de paar dagen eens en start direct terug ,uitgelezen met autodiagnos geen foutcode's aanwezig wanneer men de diagnos tabel bekijkt zien we dat het brandstofpomprelais niet actief is als het probleem zich voordoet.Wagen begint eerst licht te stotteren en bij het tot stilstand komen valt hij dan uit.( relais vervangen/gasklephuis volledig gekuist/brandstofpomprelais reeds doorverbonden probleem blijft zich voordoen)

Marco7120

Geplaatst door Marco7120 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Slechte electrische verbinding op de brandstofpomp?

mvg,
Hans.

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

of krukas sensor..

Marco7120 (0) PRO, 18 jaar geleden

krukas sensor hadden we ondertussen ook vervangen probleem blijft zich voordoen het rare is dat we geen foutmelding krijgen.

danny1929 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit er al de nieuwste software in waarbij de egr is weggeprogrammeerd?Het is soms toch lastig te beoordelen of het br.stofpomprelais dóor of vóor de storing "niet actief"wordt.Als je de egr niet weg kunt progr. omdat het 2001 is kun je van de 10e positie van de vin een 2 maken.

danny1929 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik was benieuwd of je probleem reeds opgelost is Marco.

Marco7120 (0) PRO, 18 jaar geleden

We hebben er een nieuwe versie van software in laten plaatsen,er zat nog een versie 5 in en die is nu opgewaardeerd naar versie 10.
We rijden er nu een paar dagen mee en tot nog toe niks ondervonden nu maar hopen dat het zo blijft .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.