Opel astra g: stuur

Bouwjaar: 2003

ik heb een vraag ik heb een astra g en had 195-65-15 onder me auto zitten ik heb nu een set velgen die 215-35-18 zijn ik heb ze r voor het eerst op laten zetten maar weet niet zeker of toen me stuur naar links en rechts trilde maar na de afgelopen winter laat ik ze r weer opzetten en toen had ik dus bij 120 km/h dat me stuur naar links en rechts ging is dat trillen ja of nee of is dat weer iets nieuws ik vind het erg vervelend kunnen jullie mij helpen ik heb alles geprobeerd uit balanceren is goed gegaan kwam op 0 iedere x weer bij deze velgen moest ik alleen voor spoorverbreders gebruiken en centreeringen rond om nu heb ik me standaard velgen r weer op en nou doet het stuur niet meer zo licht het aan de velgen of banden offff......

GLADIATOR3779

Geplaatst door GLADIATOR3779 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

JC4runner (0), 19 jaar geleden

Hallo,Ik denkt dat het probleem ligt bij de spoorverbreders.Wij hebben het voorgehad bij onze rallywagen,en dat kwam omdat bij het aantrekken het wiel schuin op de naaf kwam te zitten.Dit was met het blote oog bijna niet te zien.Daarna hebben we onze spoorverbreders gecheckt en wat bleek,de spoorverbreders pasten niet juist op de naaf.Dus raad ik aan om voor het monteren van de wielen eerst de spoorverbreder te checken als deze mooi op de naaf past zonder enige speling.Hopelijk heb ik je kunnen van dienst zijn.
mvg Jeannot

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.