Opel Astra: stuur trillingen

Bouwjaar: 1999

Hallo, Ik wil graag problemen weten die stuur trillingen veroorzaken , het stuur van mijn auto trilt alleen op 120km en ik voel lichte trillingen onder gas pedal, ook als de auto stil staat voel ik onregelmatige trillingen zelfs onder mij stoel . Het gaat om een x1.6xel 16v. Alvast bedankt

Lisamik

Geplaatst door Lisamik (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je de banden al laten balanceren? geen hoogteslag in de band?

trillings stationair kunnen veroorzaakt worden door een motorsteun, ook kan die zelfde motorsteun de trillings bij 120 km veroorzaken.

ik zou eerst de wielen maar eens laten balanceren, dat zijn de kosten niet.

Lisamik (0), 18 jaar geleden

Hoi Arie, kan een slechte motorsteun ook motor herrie veroorzaken , hoe kan ik erachter komen dat motorsteun niet goed is en hoeveel motorsteunen heeft mijn auto?

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

een motorsteun laat meestal van zich horen als je overschakelt, dan is meestal een kloink geluid hoorbaar.

motorstuen is te testen door met een bandenlepel ergens tussen, zo kijken of de speling acceptabel is, trek je met een bandenlepel je hele motor heen en weer is er dus een motorsteun uim.

een slechte motorsteun kan herrie veroorzaken, maar dan is hij wel heel slecht. lijkt mij dat het dan een soort ijzer op ijzer geluid moet zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.