Opel Astra: stuurbekrachtiging eerst sissen nu uitgevallen en een getik HELP

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Hallo,
wij hebben op tweede kerstdag een klein ongelukje gehad waardoor de spoorstang verbogen was. We hebben die vandaag vervangen voor een nieuwe en dat is allemaal goed moet alleen uitgelijnd worden.
We gingen rijden om te kijken hoe het ging en het stuur siste met draaien en als je niet aan het stuur kwam draaide die vanzelf zo goed als helemaal naar rechts. hoor ook een getik in de motor met alleen gas geven.
het stuurbekrachtiging viel de hele tijd weg en hadden zelfs even dat als we naar links stuurde geen bekrachtiging was en als we naar rechts stuurden wel.
In een keer was het gesis weg en de stuurbekrachtiging doet het sinds dien niet meer.
Weten jullie mischien wat de oorzaak kan zzijn en wat er vervangen moet worden en mischien ongeveer de prijs hiervan.
Alsjeblieft zo spoedig mogelijk antwoord??????


Groetjes Chelsey en Ivo

Multicolor

Geplaatst door Multicolor (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Denk stuurhuis lek en/of defect. Het gesis zal de olie zijn geweest. Zonder olie werkt het niet. Oliepot zit achter de motor, boven op het stuurhuis, rechter zijde.

Multicolor (0), 13 jaar geleden

dankjewel. en wee iemand ook mischien wat die tik kan zijn? met gas geven hoor je het pas. en waar het getik precies vanaf komt weten we niet maar bij de motor in de buurt in ieder geval!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.