Opel Vectra: stuurhuis

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18i 16 v

Goedendag.
Een week of drie geleden is er een nieuw stuurhuis geplaats bij me maar nu, het oliepeil stond in het begin op max en nu staat het onder het peilniveau, dus is niet meer af te lezen, is dit een kwestie van bijvullen of moet ik weer van het ergste uitgaan.
mvg Karel

Karel

Geplaatst door Karel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (30) PRO, 16 jaar geleden

karel als het bij een garage gebeurt is rij dan dar langs en laat hen het bijvullen dan weten ze ervan.
het zo misschien kunnen dat er lucht ingezeten heeft maar er zou ook lekkage op een aansluiting kunnen zijn dus dat is het controleren waard want als de pomp droog komt testaan dan gaat hij stuk.

groetjes jan.

Karel (0), 16 jaar geleden

Jan ik ben vandaag terug geweest en het is lekkage, a.s. vrijdag word er wederom weer een nieuwe geplaatst, en misschien kan je me hier ook mee helpen, als ik me koppeling een beetje bruut laat opkomen dan hoor je een piep, net of dat de multiriem een beetje slipt, nu heeft een monteur dat ook geconstateerd en het schijnt van me koppelingplaten te komen, dit gebeurd alleen als je een beetje abnormaal optrekt, nu is mijn vraag zou dit erger kunnen worden want hier doen ze ff niks aan maar ze hebben het wel in de computer gezet als het na de garantie wel erger word.
mvg Karel

jan T (30) PRO, 16 jaar geleden

ja karel dat kan erger worden maar zoals het met alles is het hoedt niet.
ik zou toch zorgen dat het nog ondergarantie verholpen wordt want anders zit jij met de kosten straks.

groetjes jan.

Karel (0), 16 jaar geleden

Jan ik zet dit probleem ff opnieuw er op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.