Opel Zafira: Stuurhuis lek

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 20 liter

Hoi allemaal,

Ik heb onlangs een olielek ontdekt aan de rechter stuurarm van het stuurhuis,weet er iemand of je dit makkelijk kan herstellen of dat het er helemaal onderuit moet,lijkt me geen makkelijke klus met zo weinig plaats.

tom1556

Geplaatst door tom1556 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

tom dan moet je stuurhuis vervagen worden het is niet anders.

groetjes jan.

tom1556 (0), 17 jaar geleden

[quote=jan T]tom dan moet je stuurhuis vervagen worden het is niet anders.

groetjes jan.[/quote]
Bedankt voor je reactie Jan,weet je mischien of het een groot karwei is??
Groeten Tom

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

tom ik heb geen ervaring met de opel zafira maar over het algemeen is het een aardig werkje en soms moet er aardig wat weg gehaald worden hoe dat bij jou auto zit zul je bij de dealer moeten vragen als niemand op deze site het antwoord daarop weet.

groetjes jan.

delta_tr (0), 17 jaar geleden

ik heb het zelfde probleem op een zafira 2001 als het stuurhuis lekt moet deze vervangen worden een gereviseerde stuurhuis kost +- 400 euro alleen de klus is een grote klus de motor moet zowiezo gelift worden opel vraagt 1250 euro om er een gereviseerde stuurhuis te plaatsen nieuw 1700 euro mijn advies aan jou is dat je naar de dealer gaat want maak niet uit waar je dat ding gekocht heb je hebt nog steeds garantie op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.