Opel Combo: stuurkogel

Bouwjaar: 2005

Ik heb een vraag. ben mijn auto apk na aan het lopen en heb speling op de linker stuurkogel. Maar als ik deze indruk komt hij tegen veerspanning terug. Ik heb al naar de opel dealer gebeld maar die kan mij daar geen antwoord op geven, maar ze geven wel toe dat er zijn die een fabrieksspelling op de kogel hebben. kan iemand hierop misschien een antwoord geven. bvd jim

dreamerone

Geplaatst door dreamerone (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Combo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

flip3053 (0), 18 jaar geleden

Op een stuurkogel zit GEEN speling,ook niet op een Fusee-kogel.Daar moet je van uit gaan.

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

minimale speling is toelaatbaar voor de apk!

zelfs vanaf nieuw zijn er auto merken die een zeer geringe speling hebben.

mankia (0), 18 jaar geleden

kan je de speling meten?

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

ik denk beter is te voelen!

paul,

flip3053 (0), 18 jaar geleden

Als er een beetje speling opzit ,wordt de wagen niet afgekeurd,maar een "waarde"van hoeveel speling kun je er niet aan geven.
Wat wel waar is,is dat deze speling gaat verergeren en je op langere termijn toch aan vervanging toe bent,dus VERVANGEN lijkt mij de beste oplossing. Groeten,flip.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

voor de APK mag er max een milimeter opzitten! wel is het zo dat dit slecht te meten is, meestal merk ik hem (als het minimaal is ) aan voor een adviespunt! mocht de auto wel in een steekproef vallen heb ik hem toch opgemerkt en vermeld!

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Combo of stel zelf een nieuwe vraag.