Opel Omega: telefoon aansluiten op Siemens ncdc 2013

Bouwjaar: 2002

Ik wil met mijn nieuwe mobieltje eindelijk eens echt handsfree gaan rijden.
Gisteren via internet een sony/ericson w800i besteld. Kun je een bleutooth aansluiten op Siemens ncdc 2013 radio/cd/navigatie?

dupl-u-30188-5dd14aa4edecd+dreumel

Geplaatst door dupl-u-30188-5dd14aa4edecd+dreumel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Mel. als je een omega kunt betalen kun je vast ook wel een carkit kopen en dan hoeven wij ons niet te ergeren aan dat geslinger op de weg.

Jerre84 (0), 18 jaar geleden

Ik heb een paar weken geleden een carkit van Sony Ericsson laten inbouwen. Mijn carkit heeft als type Sony Ericsson HCB-700. Ik heb in mijn Omega wel een CDR-2005 en geen NCDC-2013. Maar dat is volgens mijn geen probleem. Met die HCB-700 kun je kiezen of je het telefoongesprek door de standaardluidsprekers wil, of door een aparte speaker. (Die aparte speaker zit standaard bij die HCB-700) Om het via de standaard luidsprekers te laten gebeuren komt er wel een aparte module bij die tussen de radio en de luidsprekers dient geplaatst te worden, hiervan heb ik echter geen gegevens, maar deze komt ook van Sony Ericsson. De HCB-700 is ook voorzien van een mute-kabel zodat de radio onderbroken wordt tijdens een telefoongesprek.

In België heb ik voor de HCB-700 ¤ 199 betaald, bij online bestellen ligt de prijs waarschijnlijk gevoelig lager.

Voor meer info:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=n... (en hopelijk werkt de link)

Groeten,
Jeroen

dupl-u-30188-5dd14aa4edecd+dreumel (0), 18 jaar geleden

Hartelijk dank Jeroen

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

de apparte module is niet nodig bij originele opel radio´s......de uitgang van het speakertje en de mute draad aansluitn op de radio is al genoeg....kun je de telefoon ook nog met de eventuele stuurwielbediening harder zetten...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.