Opel Astra: tikken in je stuur

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: x2.0dtl

hallo mijn ouders hebben sinds kort een tik in het stuur zelf als ze voornamelijk naar links sturen waar kan dat in zitten in je airbag consol of in je stuurhuis zelf of in de verstelling.
en zoja als het in 1 van die componenten zit is het dan makkelijk zelf tevervangen?
Mvg Martijn

opelgeak

Geplaatst door opelgeak (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

woesch (0), 17 jaar geleden

Hallo,

Het kan zijn dat er te weinig olie zit in het potje voor de stuurbekrachtiging. Let wel op dat je hem bijvult met de juiste olie. Een verkeerde olie kan nare gevolgen hebben doordat leidingen of andere onderdelen aangetast worden. In het instructie boekje van de wagen moet meen ik de juiste olie aangegeven staan anders even langs de dealer gaan.

opelgeak (0), 17 jaar geleden

neej dat is allemaal goed heb ik al na gekeken het is ook geen homokneet of wat dan ook het zit hem echt in het stuur zelf en als je oliereservaar teleeg is dan maakt hij vaak een schuurend geluid omdat de onderdelen droog lopen en dat is niet het geval maar bedankt voor je reactie
Mvg Martijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.