Opel Vectra: Trillen koppelingspedaal

Bouwjaar: 2002

Hallo

Betreft een Opel Vectra comfort 1.8 bwj 2002.

Als ik bij mijn auto tijdens het rijden het koppelingspedaal licht indruk, dus zonder slippen, voel ik een schrapend gevoel in het pedaal. Het is net alsof ik een lager voel lopen, bij een helemaal ingetrapte koppeling niet. Ik ben naar de dealer gegaan met die klacht, maar hij voelde niets. Ik moest het maar in de gaten houden. De auto heeft net 19000 km gelopen en zit nog in de fabrieksgarantie. Tot mijn verbazing las ik laatst in de consumentengids onder motormankementen Opel Vetra 1.8, dat het koppelingsdruklager vaak slecht was. Kan dit het euvel zijn, of wat kan het anders zijn? Wordt nu nog kosteloos gemaakt?
Hoe kan ik dit het beste kenbaar maken aan de dealer? Als zij zeggen dat er niks aan de hand is, sta ik mooi te kijken.

huib4610

Geplaatst door huib4610 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dit komt waarschijnlijk door het druklager,als de eigen dealer niets wil doen ga eens naar een andere dealer en vraag daar eens om een diagnose.

Hans

patje kadettje (0), 19 jaar geleden

Mee eens,en als die volgende dealer ook niks voelt of wil doen laat dan je klacht op papier zetten en ondertekenen ten teken dat je in de garantie die klacht had.Als er dan na de garantie toch mankementen uit vloeien sta je een stuk sterker

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.