Opel Vectra 1.6: problemen na vervangen accu

Bouwjaar: 1996

Afgelopen weekend heeft de accu het begeven. Bij de opel-dealer is er vervolgens de accu vervangen. Na vervanging begonnen de problemen.
Eerst bleven de knipperlichten zowel voor als achter continu branden. Zodra je de auto op op contact zette gingen de knipperlichten uit en was er niets aan de hand. Ze hebben van alles nagelopen (o.a. mutitimer gecheckt) maar niets kunnen vinden. Ook de firma die het alarm ingebouwd heeft, kon niets vinden wat het probleem zou kunnen veroorzaken. Nu heb ik vandaag de - stekker van de accu afgehad en na een kwartier weer aangesloten. Probleem met de knipperlichten is vervolgens opgelost. Alleen nu doet het groot licht het niet meer. Ik heb de zekeringen nagelopen en die zijn niet kapot.

Wat kan dit toch zijn??

Zorro12402

Geplaatst door Zorro12402 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Schakelaar defect.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Hmm, meestal als je zulke "gekke" dingen krijgt zijn de contacten van de polen + de extra draden op de accu niet goed schoon....
Dan krijgt niet alles goed stroom of geen stroom.... dat zou ik zeker ff controleren...
Anders de schakelaar doormeten...

Zorro12402 (0), 19 jaar geleden

Polen zijn schoon, schakelaar is niet kapot. Ook als de schakelaar eraf is, blijven de knipperlichten aan. Verder doet het groot licht het ook niet meer en werkt de centrale deurvergrendeling niet met de afstandsbediening.

Het alarm is ondertussen verwijderd maar ook dat heeft niet mogen baten.

Iemand nog een idee?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.