Opel Vectra: trilling in de uitlaat

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

Hallo,
Heb een vectra station automaat, er zit waarschijlijk een trilling in mijn blok welke via de uitlaat weggaat, hij doet deze trilling alleen bij 1000 toeren als ik wegrijd, boven de 1000 toeren is het weg, de uitlaat zelf hangt goed en vrij in de rubbers. Verder rijdt de auto perfect.
WIE OH WIE

groet andre

andre schipper

Geplaatst door andre schipper (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

Het lijkt op een doorvoertule met een afstanbusje erin.Ge hebt een vast punt onder de motor.Daarop zit de beugel van de uitlaat.Tussenin zit dat rubber dat doorgesleten is.

andre schipper (0), 13 jaar geleden

Student kun je iets duidelijker zijn, waar zit deze beugel precies

alvast bedankt

De student (0), 13 jaar geleden

Op die beugel ,daar zit het versleten rubber met afstandsbusje.De foto is blijkbaar beveiligd om ze te kopieren of het mag niet van de moderator.Deze is met een voorpijpkoppeling met platte flens.--------------Er is ook een ander type koppeling met de uitlaat kollector.2 veren die aangedraaid worden met bouten.Dit type heeft geen steunbeugel .Hij is volledig met rubbers opgehangen.Bij deze kan de ring die ertussen zit versleten zijn.Wij losten dit op door er rondels op de bout te plaatsen zodat de veer harder spant.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.