Opel Corsa: uitslaan tijdens rijden

Bouwjaar: 1994

Goedemorgen ,

Ik heb hier al eerder over geschreven maar probleem is nog steeds aan de gang . Mijn corsa die slaat tijdens het rijden in een keer uit na een tijdje proberen start ie dan weer. Ik heb dit probleem al een tijdje en heb ondertussen mijn accu, ontstekingsmodule, bobine en ontsteking vervangen. Maar auto blijft nog steeds uitslaan. Ook is nadat ik de bobine en ontstekingsmodule heb vervangen mijn klokje, gevaren licht en mijn radio uitgevallen het gekke is dat deze soms komen en soms gaan dus het kan niet de zekering zijn ook merk ik dat wanneer mijn klokje en radio het ineens weer doen en ik op mijn knopje van het gevarenlichtje drukt deze allemaal ineen keer wegvallen.
Kan iemand mij aub helpen want ik begin helemaal gek te worden van deze wagen ik heb er ondertussen honderden euro's aan uitgegeven en probleem blijft nog steeds. Of heeft iemand misschien interesse om hem te kopen misschien is het maar een simpel probleempje voor een kenner het is er een van 94 dus met ongeveer 127000 km , apk tot oktober 2006, behalve bovenstaande onderdelen is ook de handremkabel en koppelingsplaten vervangen.
Ziet er voor de rest ook leuk uit met velgen en brede banden , bumpers meegespoten, kleur is rood. Meeneemprijsje zoals die nu is ¤ 1150 Iemand die een beetje verstand van heeft weet dat ze niet onder de 1350 te krijgen zijn.

eppie2713

Geplaatst door eppie2713 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kontroleer alle massa aansluitingen, en contrleer of de zekering kast niet vochtig of goxideerd is.

Een lek raam rubber wil nog wel eens de zekeringkast beschadigen.

willem

eppie2713 (0), 18 jaar geleden

dank je willem ik zal het zsm checken alleen ben ik niet echt een autokenner , misschien een domme vraag maar waar zitten de massa aansluitingen???

Willem12089 (0) PRO, 18 jaar geleden

Aansluiting vanaf de accu naar de versnellingsbak/motor.

Aansluitingen van de accu naar de carroserie.

Check de zekering kast

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.