Opel Sintra: ventilatieprobleem

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

na geruime tijd heb ik problemen met het ventilatiesysteem van mijn Opel Sintra, de op vacuum aangedreven kleppen van het ventilatie systeem willen na enige tijd niet meer schakelen, en alles slaat grotendeels dicht, dus ik krijg haast geen frisse lucht meer in de auto, met of zonder airco is het hetzelfde, eerst werkt het nog goed maar na enige tijd is het gebeurt. wie kent dit probleem.

sintgaston

Geplaatst door sintgaston (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Sintra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

pieter9054 (0), 17 jaar geleden

Hallo, Ik heb dat probleem ook, als ik volgas geef valt de ventilatie weg, neem ik mijn voet van het gas komt de ventilatie terug, met of zonder airco, het blijft gelijk. Waar zitten die kleppen(?vacuum aangedreven kleppen van het ventilatie systeem )
MVG
pieter

sintgaston (0), 17 jaar geleden

Hallo Pieter,
die kleppen zitten achter onder het dashboard, in het midden, er zijn er volgens mij een stuk of wat, ze worden aangedreven door de schakelaar in het middenpaneel, die heeft aan de achterkant allemaal vacuumslangen.
Trouwens heb jij ook een Sintra dan. of heb je het probleem bij een andere opel

pieter9054 (0), 17 jaar geleden

Neen, ik heb ook een sintra 2.2 16v op gas. Ik denk dat er dan een lek zal zijn in 1 van deze slangen, want op vrijloop gaat de ventilator perfect!
Bedankt
PS: kan je er gemakkelijk bij??

sintgaston (0), 17 jaar geleden

Hallo Pieter
Nog even over je vraag of je er makkelijk bij kunt,
Ik zou het niet weten, want ik heb het zelf ook nog niet helemaal los gehad.
groet Tonny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Sintra of stel zelf een nieuwe vraag.