Opel Frontera (LTD 2000): Verlichting, toerenteller, kilometerteller

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2DTi

Als de verlichting van de auto uit staat, dan werken de toerenteller en kilometerteller niet.
Staat de verlichting aan, dan werkt de toerenteller wel, maar de kilometerteller (snelheid en afstand) niet. Af en toe gaat de naald van de kilometerteller wel heen en weer. Zijn er nog andere opties dan het instrumentenpaneel te vervangen? Het lijkt op een slecht kontakt ergens...

Rolph

Geplaatst door Rolph (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Frontera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Brokie (0), 17 jaar geleden

Beste Rolph is een bekend probleem bij opel Frontera, zelf ook een opel frontera gehad ook een limited 2000. had exact hetzelfde probleem. bij je dealer aankaarten want er is een schrijven van Opel naar de dealers, waarin dit probleem wordt omschreven. mogelijk doet de dealer dan ook nog wat

Frontiman (0), 17 jaar geleden

Hoi Rolph,

Ik heb het zelfde probleem gehad en bij mij zit er een nieuwe in betaald door de garage waar ik hem heb gekocht,deze heeft geprobeerd om het terug tehalen bij Opel Nederland maar zei kregen nee als antwoord omdat de vorige eigenaar niet op de oproep heeft gereageerd over dit probleem.
Als je een nieuw dasbord er in zet vraag dan aan de dealer naar welk nummer je moet kijken dit ivm de weerstand van je brandstofmeter die moet corsponderen met je votter.
Bij mij corspondeerde het ook niet en mij meter bleef vol aangeven,eerst dachten we dat de votter stuk was maar dat was niet zo want de nieuwe deed ook niet,de dealer heeft navraag gedaan bij Opel Nederland en die zeiden dat er een nummer achterop het dasbord staat en als je deze nummer door gaf dan kreeg je de goede vlotter.

Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Frontera of stel zelf een nieuwe vraag.