Opel Zafira: Verstuiver 1.9 cdti

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: dth

twee verstuivers van mijn zafira moeten vervangen worden. Nu kan ik ze laten reviseren voor 160 euro per stuk. Je krijgt dan 1 jr garantie. Ik kan ook bij de montage bedrijf voor 100 euro pst kopen met 6 mnd garantie. Wat is beste keus? Hebben jullie goede ervaring met gebruikte injectors? Hoeveel werk is demontage en montage van 2 verstuivers?

sel

Geplaatst door sel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

verstuiver (0), 12 jaar geleden

Ik had hetzelfde probleem bij mijn Astra. Ik heb gereviseerde verstuivers laten plaatsen. 2 stuks voor 600 euro inclusief montage. je krijgt wel 1 jaar garantie. Volgens mij krijg je met een nieuwe niet langer garantie.

sel (0), 12 jaar geleden

klopt, voor nieuwe en gereviseerde krijg je 1 jaar garantie. Nu heb ik ze ook via onderdelen zoeker gebruikte injectoren gevonden voor 100 euro per stuk met 6 maanden garantie van een bekende demontage bedrijf.
Ik ben er nog niet uit of ik voor gereviseerde of voor die gebruikte met 6 maanden garantie ga (die zijn van 1.9 cdti van 2008).
Je hebt dus 2 laten reviseren, bij de revisie bedrijf krijg ik advies om alle 4 te laten reviseren, maar ik van van plan alleen 2 verdachte verstuivers te laten vervangen of reviseren.

Gerben074 (0), 12 jaar geleden

gebruikte verstuivers voor 100 euro was geen goede optie..na montage liep zafira nog slechter.. ze weer teruggebracht..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.