Opel Corsa: Voorgloeien lukt niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5

Het voorgloeien wil niet meer lukken. Gisteren heeft de ANWB Wegenwacht een brugje gemaakt in de aansluiting van het voorgloeirelais en toen was het starten geen probleem. Conclusie relais moet kapot zijn, nu heb ik het relais vervangen door een nieuwe maar gloeit 'ie weer niet voor. Het voorgloeilampje gaat ook niet aan en het relais hoor ik niet schakelen. Wat zou het probleem verder kunnen zijn, nogmaals met een brugje lukt het wel.

DaBartRulez1884

Geplaatst door DaBartRulez1884 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

temp zender ?
draad breuk/los

DaBartRulez1884 (0), 17 jaar geleden

[quote=CARS&MOTORS]temp zender ?
draad breuk/los[/quote]
Volgens mij heb je gelijk! naast de temp. sensor van het koelwater, zit nog een sensor en de draad daarnaartoe is gebroken, hopelijk is dat de oplossing. Ik laat het je nog weten!

DaBartRulez1884 (0), 17 jaar geleden

De draad was het toch niet, toch maar gemaakt, loshangende draadjes, daar hou ik niet van. Echter, het was de zekering van de sigaren-aansteker! Hoe zich dat onderling verhoudt snap ik niet, in ieder geval gloeit 'ie nu weer gewoon voor. Als iemand weet hoe het komt dat de zekering van de sigaren-aansteker de boosdoener is hoor ik het graag...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.