Opel Omega: waterlekkage

Bouwjaar: 1999

Deze week tijdens de regenbuien opnieuw water in de auto gekregen. Het water komt rechts-voor in de auto, ter hoogte van de voeten, de auto in. Kan niet achterhalen waar het vandaan komt of hoe je daar bij komt. Het water komt van buiten, maar waar precies vandaan? Carglas heeft de voorruit getest, die is dicht.Mijn garage kan niet vaststellen wat het is of hoe je de lekkage moet stoppen. Wie weet wat ik kan doen?

Jack4790

Geplaatst door Jack4790 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens mij zitten er op de onderste hoeken ook gleuven waar het water door kan lopen naar beneden... zitten die niet verstopt?

ceesie1583 (0) PRO, 19 jaar geleden

afwatering paravan verstopt??

groetjes ceesie

geneysy (0), 19 jaar geleden

ik had hetzelfde was bij mij afgevoerd water van de airco rechts bij het voorwiel zit een opvangbakje met een afvoerslangetje dat door het de binnenkant van het spatscherm gaat deze zat bij mij helemaal dicht met vuil waardoor het water van de airco naar binnen liep ( en behoorlijk veel)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.