Opel Omega A: Wie kan mij een indicatie geven??

Bouwjaar: 1990

Hallo allemaal,

Afgelopen vrijdag is mijn auto gestolen. Zaterdagavond is de auto terug gevonden. Ik kan vanaf maandag pas terecht bij het bergingsbedrijf.

Via de dienstdoende agent heb ik vernomen dat sowieso het raampje achter (tussen deur en achterraam, driehoekvormig en klein) ingetikt is, het stuurslot is geforceerd en de bedrading is doorgeknipt en kortgesloten om zo contact te maken.

Verder weet ik niets over de verdere schade......

Wie heeft enig idee hoeveel deze reparatie gaat kosten, want omdat de auto al wat ouder is wil ik niet veel geld spenderen. Anders geef ik het bergingsbedrijf de opdracht om hem weg te brengen. Zou wel erg zonde zijn aangezien hij vorige week een grote beurt en nieuwe distributieriem heeft gehad.

Alvast bedankt voor jullie hulp en reactie

Groeten van Pim

Pim9106

Geplaatst door Pim9106 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

tja,,je zou het met wat sloop onderdelen weer klaar kunnen krijgen,, over dat raampje geen zorgen die zijn er genoeg op de sloop,, ( 10, euro) dan is het wel betaald, de bedrading zou je weer kunnen doorsolderen ( kleur aan kleur door verbinden ) dat is ook wel te doen..!
dus het zal allemaal nog wel meevallen.

paul

Pim9106 (0), 19 jaar geleden

Dank je wel!!!!

Hoop dat dat smerig tuig m'n auto niet heeft afgetrapt.

Houd in ieder geval m'n hart vast voor wat ik te zien krijg......

Groeten van Pim

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

kan..! ook zijn dat ie nu pas echt is ingereden.. en je katalysator weer brandschoon is...! dit vat je toch wel op als grapje he.....!

Pim9106 (0), 19 jaar geleden

Natuurlijk.................misschien rijd ie wel beter als voorheen!

Groeten van Pim

joinke (0), 19 jaar geleden

Raar dat ze zo auto nog stelen, ik zelf heb onlangs mijn 13 jaar oude opel omega van de hand gedaan--> amper nog iets voor gekregen (zelfs niet voor export). Anderzijds was het wel een superbetrouwbare wagen met uiteindelijk 325.000 km op de teller.
(onverslijtbare 2.3 D motor!) Werkelijk erg tevreden van geweest!

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

jaaaaha, johan,, dit is vast een gelegenheidsdiefstal geweest...?? of iemand die er geen verstand van auto's had...!! of een boer..! die toevallig zijn trekker stuk had, ( grapje ) johan,


paul,

joinke (0), 19 jaar geleden

inderdaad Paul, als trekker kan ie nog jaren meegaan, jammergenoeg werd mijn opel iets te roesting voor de strenge keuring, anders had ik nog jaaaren kunnen rijden met deze wagen! PS: ik rij nu met een VW golf 1.9TDI 130 pk, trekt iets beter op :o) maar wel meer onderhoudskosten!
Ik denk dus nog vaak aan mijn zuinige oude trouwe opel omega (mijmer), hij heeft mij NOOIT in de steek gelaten ookal heb ik er half europa mee afgereisd! Pluim voor opel trouwens, al vermoed ik dat ze zo'n wagens niet meer maken...

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

jawel johan.. ze maken nu het nieuwe type dan wel iets.? mooier...!! maar niet meer met die motor... er zit nu een aangepaste...!! bmw, diesel in nu willen ze wel van de plek af...!!! en mooi rustig lopen...!!! ja het wordt nog wel wat met opel...!! alleen jammer... dat ze dat nu pas doen nu mensen er al ziek van waren.....!! want het was me een kloten,, auto..!zat echt vol ziektes. sta er dan ook van te kijken hoe positief jij bent over een omega...! heb jij zeker het prototype gehad,, haha,

johan,, je hebt een goeie keus gemaakt ( waardevast ) zeker met die 130,pk die wil ook wel.... van de plek af. heb hier ook een golf staan nu dan 176,pk orginneel 150,pk met een 6,bak die gaat echt als een kogel.. daar rij ik zelf even nu mee want ik heb mijn a,6 net verkocht.! ben er behoorlijk op achteruit gegaan staat me ook niks aan..... maar ja....! ik vind er wel weer één..?

paul,

joinke (0), 19 jaar geleden

Paul, ik had wel een oude opel omega (van 1991). Die waren echt steengoed, heb ik ook gehoord van andere opelbezitters en garages. Inderdaad, de laatste reeks (vanaf 93) waren stukken minder...(veel problemen)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.