Opel Tigra: x14xe slaat af

Bouwjaar: 1996

Sinds enige dagen slaat de motor af bij terugzakken naar stationair toerental. Maw: als ik op een kruising afrijd en rij bijv 50 in 3e versnelling, trap de koppeling in valt 'ie gewoon uit. Motormanagementlampje brandt niet en heeft nog nooit gebrand. Direct erna starten en lopen als nooit tevoren. Maakt niet uit of electrische verbruikers in of uitgeschakeld zijn.

roykejanssen

Geplaatst door roykejanssen (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Tigra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

roykejanssen (0), 19 jaar geleden

Merk wel dat de wagen dit voornamelijk doet bij afremmen in een bocht. Of slingeren zonder te remmen is t net alsof ie misfires.

AstraGTC (0), 19 jaar geleden

Heb je een andere luchtfilter? en dezelfde motor gehad in een corsa, daar zat een kelk in, en die sloeg nu en dan ook af tijdens rijden. kelk eruit, probleem weg.

roykejanssen (0), 19 jaar geleden

Er is niets gedaan aan de auto. Maar het is echt een feit dat wanneer je slingert met de auto dat t probleem zich voordoet.

ginger22 (0), 18 jaar geleden

had ik ook gehad dat de auto uitsloeg als ik mijn koppeling intrapte bij mij was het mijn egr klep

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Tigra of stel zelf een nieuwe vraag.