Peugeot 205: 205 1.1 krijgt geen benzine

Bouwjaar: 1990

Hallo, het betreft een 205 met het nieuwe motortje ,hij krijgt geen benzine ,als ik een beetje benzine in het injectie huis gooi dan loopt hij gelijk,ook krijg ik geen spanning op het grijze stekkertje,zekeringen gecontroleerd allen goed volgens mij een relais? wie kan me helpen MVG Andre

Andre379

Geplaatst door Andre379 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

PBleeker (0), 19 jaar geleden

Is het niet dat de benzine pomp aan het blok niet goed is , ik zou de oude benzine pomp erop zetten.
Je kan kijken of de benzine pomp het doet, door de slang even los te halen naar de pomp toe en kijken of er benzine toevoer is , zo ja , dan ligt het aan de pomp zelf.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Andre,de voeding is ook nog gezekerd, en er zit een relais tussen, de injector wordt gevoed met een spanning over het contakt via een keramische weerstand(tegen het schutbord)de relaisjes zitten ook tegen het schutbord bij de rembekrachtiger.

Andre379 (0), 19 jaar geleden

Hij doet het weer ,stappenmotor was defect wel vreemd dat hij daardoor geen benzine kreeg maar goed alles opgelost,heb ik nog een vraag ik zoek het snelheidssignaal van een 406 1.8 bj 2000,zit die al bij de radiostekker of moet ik hem ergens aftappen ,alvast bedankt voor de reacties MVG Andre.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Andre dit is nog een 406 van de eerste serie dus hier moet je het snelheidssignaal nog aftappen van achter de tellerklok, weet alleen zo niet meer het nummer van het draadje, dacht 465 pos 2 in de gele stekker?

Andre379 (0), 19 jaar geleden

is dat op de bsi?
mvgr andre

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Nee?! Als het een multiplex is,is het natuurlijk anders, maar die kwamen pas na 2000. na damnr 9000.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.