Peugeot 205: 205 stinkt naar benzine

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

Hallo,

Mijn 205-je stinkt naar bezine als ik hem heb afgetankt. Eerst stonk hij altijd naar benzine, dit bleek te liggen aan een lekkende benzinepomp. Nu ik deze heb vervangen stopt die benzinestank automatisch als ik er ongeveer 10 liter heb uitgereden. Waaraan kan het liggen dat hij stinkt als de tank vol is? Er lekt nergens vloeistof op de grond en alle benzineleidingen lijken heel te zijn. Als je er stevig mee door rijd lijkt het erger te worden.

Nikko

nikkored

Geplaatst door nikkored (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb je de rubber afdichtring van de tankdop al nagekeken op scheurtjes?

gj akkerman (0), 16 jaar geleden

je moet is naar de ontluchtingsslang boven op de tank kijken, ik heb een ax uit 1990 en die slang was kijhard geworden en stukjes eruit verdwenen, waardoor bij een volle tank de bezine eruit klotst, omdat ie snel verdampt zie je niets onder de wagen liggen en is de stank ook minder als de tank leger is, je kunt er slecht bij, zit onder de achterbank, succes.

nikkored (0), 16 jaar geleden

Ok ik ga dit checken, tankdop rubber is het volgens mij niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum