Peugeot 206: 206 automaat,bakprobleem

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4i

Ik heb een peugeot 206 1.4i automaat met het volgende probleem.De automaat werkt alleen in zijn achteruit.is verder ook geen probleem(maakt geen geluid of zoiets.als ik hem in zijn voorruit zet blijft deze gewoon in zijn vrij staan.wil de bak vervangen maar is een 20tp61 bak die moeilijk aan te komen zijn.maar ik twijfel als het wel in de bak zit.heb zelf het gevoel dat hij geen signaal doorgeeft naar de bak.weet iemand hoe ik dit kan testen.mvg Meinhardt ats Patrick Meinhardt

meinhardt

Geplaatst door meinhardt (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

peugeottechnieker (0) PRO, 11 jaar geleden

Het verzetten van de schakelstangen is gedeeltelijk mechanisch. Dat wil zeggen als alle elektronica van de bak uitvalt of stoort er toch nog voorruit(in de 3e versnelling en achteruit gereden kan worden. De bak schakeld dan niet meer op en terug. En vertrekt vanuit stilstand heel traag omdatie dan in zijn 3 staat. Dus je moet zeker weten dat de schakelkabel goed werkt en de schakelstanden ook daadwerkelijk overbrengt op de bak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.