Peugeot 206: 206 kraakt voor bij bocht én rechtuit

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Mijn 206 kraakt ergens voorin, vooral bij een bocht, zowel naar links als naar rechts, maar tegenwoordig ook als ik rechtdoor rij. Het wordt ook steeds erger en op straat wordt er al omgekeken als ik uit een parkeerplaats rij.
De auto is 2x bij de garage geweest. De eerste keer hebben ze de stabilisatorrubbers ingevet en was het probleem iets minder, maar nog niet weg. De keer erop hebben ze de stabilisatorrubbers vervangen, met hetzelfde resultaat. Dat is nu 4 weken geleden en het geluid is erger dan ooit.
Als ik uit de auto stap, hoor ik het ook 'kraken', dus zou het iets met de vering te maken kunnen hebben? Bij de garage weten ze het niet (fijn, NOT).
Ik hoop dat een van jullie misschien het probleem herkent?
Alvast bedankt!
Groeten, Els

start106

Geplaatst door start106 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kleijn (0), 15 jaar geleden

lijkt mij een kapotte veer soms moeilijk te zien even je auto op de brug met wielen onbelast maar dat zal in de garage ook al wel gebeurt zijn greot willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.