Peugeot 406: 406 2.0 16v valt uit op gas en benzine

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

hallo!!!! heb hier een 406 staan die uit valt op gas en benzine. heb van alles al vervangen vanwege storingen, statische storingen lambda's voor de KAT.. als achter de KAT... storingen opgelost maar valt nog steeds uit op gas en benzine. dus!!!! de bougie's vervangen plus de bobine is een kwaal bij peugeot. probleem blijft!!!!!! auto is naar de GAS-specialist geweest heeft de gascomputer vervangen en alles afgesteld. probleem blijft!!! storing injectie???? storing gewist! heb een week met de auto op benzine gereden geen problemen schakel over op gas 15 km gereden niks aan de hand ga weer 15 km te rijden valt weer uit...??????

wie kan mij helpen zit met de handen in het haar!!!! van alles gedaan stekkers, sensors, bedrading, vergeet ik mischien iets alvast bedankt voor de moeite die mij kan helpen!!!

marco7126

Geplaatst door marco7126 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

AntonenJolien (0), 16 jaar geleden

Één van de vele redenen voor spontaan uitvallende 406'en zijn defecte snelheidssensoren of hun connector. Dit gaat gepaard met gedeeltelijk of helemaal uitvallen van de snelheidsmeter.

sel (0), 16 jaar geleden

stappenmotor? Bdp-sensor?
MAP sensor ?

pieterp9094 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat voor merk en type gasinstallatie heb je ?

jos5954 (0), 16 jaar geleden

zit de uitlaat niet dicht?

TrafficBandit (0), 16 jaar geleden

Luchtfilter of luchttoevoer verstopt ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum