Peugeot 508: 508SW MAD hulpveren monteren

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0HDI

Heb gebruikt setje MAD veren gekocht, wil deze monteren op de 508SW in verband doorhangen auto met caravan. Het zijn vervangingsveren wie heeft ervaring met de montage heb keuze dit te doen met 2 kolom brug of zware autokrik.
Tips welkom

T.Visser

Geplaatst door T.Visser (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 508? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

fordmannetje (0) PRO, 9 jaar geleden

heb je een zware veerspanner
anders niet aan beginnen

T.Visser (0), 9 jaar geleden

Had gehoopt dit te kunnen doen met eigen gewicht auto, zal morgen eens onder auto kruipen. Is anders onderstaande wat dan schaf ik deze aan DT-57802 .

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

Volgens mij bestaat de vering aan de achterzijde van een 508 (net als aan de voorzijde van veel auto's) uit een veerpoot , m.a.w. deze veerpoot moet je eerst compleet verwijderen alvorens je de veer kunt vervangen. Meen me ook te herinneren dat die bovenste bevestigingen van de veerpoten redelijk lastig zitten, dus een brug is zeker aan te bevelen. En dan natuurlijk nog het juiste span-gereedschap om de veer op te spannen. Het gereedschap van de foto kan, maar kans op wegschuiven/ verspringen van (1 van de) klemmen is redelijk groot.

T.Visser (0), 6 jaar geleden

Bij autobedrijf bij ons in het dorp Hydraulische veerspanner kunnen lenen, hiermee was vervangen van de veren eenvoudig te doen. Zonder dit gereedschap is het volgens mij niet te doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 508 of stel zelf een nieuwe vraag.