Peugeot 508: Navigatie display start niet op

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine

Hallo,
Van de ene op de andere dag wil mijn display niet meer opstarten. Ik zie wel een moment dat deze van zwart naar donker grijs gaat en dan weer naar zwart
Software is RT6. Zou dit de harde schijf kunnen zijn? Of een zekering? Wie heeft hier ervaring mee.

Hugo Jonkman

Geplaatst door Hugo Jonkman (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 508? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

Zie je het leeuw- logo wél op het display verschijnen tijdens opstarten ? Gezien de ervaringen met dit toestel zal het toestel zelf hoogstwaarschijnlijk defect zijn. Als het toestel nog cd's inslikt en afspeelt valt een software update van het toestel nog te proberen.

Hugo Jonkman (0), 9 jaar geleden

Beste Hans. Scherm blijft helemaal zwart. Er verschijnt geen Leeuw-logo. Er zit ook nog een cd in die er niet meer uitkomt. Deze cd wordt niet afgespeeld. Zou het de harde schijf kunnen zijn?

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

Hugo, hoe het interne van de RT6 er uit ziet en wat er eventueel defect is binnenin, weet ik niet. Ga naar een dealer, want daar kunnen ze m.b.v. hun diagnoseapparaat kijken of er communicatie mogelijk is met de RT6 en zo ja, of er dan een storing aanwezig is. Bij ons in de garage gaat het toestel dan naar de fabrikant (bij garantie) en zo niet, dan naar een reparateur. Vandaar dat ik niet aan kan geven of in die gevallen de harde schijf kapot is.

Hugo Jonkman (0), 9 jaar geleden

Ik heb de unit eruit gehaald en de zekering van de unit zelf is ook heel. Wie weet een firma die deze kan repareren. De dealer wil zijn handen er niet aan branden en een nieuwe kunnen ze niet 123 leveren.

harry4203 (430) PRO, 9 jaar geleden

hoezo de dealer wil er zijn handen niet aan branden? is gewoon een reparatieprocedure voor. kost ong 350euro ex, en je weet alles.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 508 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum