Peugeot 307: Aanbrengen van de letters Peugeot, SW en de cijfers 307 op achte

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Hi Forumgangers,

Al eerder een stukje gelezen over het verwijderen van de letters Peugeot, SW en de cijfers 307 op de achterklep. Op mijn wagen zijn ze niet aanwezig en wil ze er eigenlijk wel op hebben. Heeft iemand hier ervaring mee, is hier een mal voor of zijn er exacte maten of iets dergelijks voorhanden waardoor het plaatsen mogelijk makkelijker gaat, wat zijn de kosten van de cijfers en letters en zitten deze op een strip of zijn ze los?

Moet ik er een dag voor uittrekken of is het binnen een uurtje gepiept, ben benieuwd

Robertlyca.

Robertlyca

Geplaatst door Robertlyca (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 15 jaar geleden

Deze 3 emblemen zijn gewoon te koop bij de dealer. De letetrs/cijfers zitten op een sticker en plak je zo op de auto. Wel even precies uitmeten. Het zit er snel op. Ik geloof iets van 10 tot 15 euro per embleem.

Robertlyca (0), 15 jaar geleden

Thanxx 306 Cabrio,

Ik ga morgen meteen letters bestellen, alleen moet ik nu nog eff de juiste maten hebben voor het juist plakken, eff een kijkje nemen op de parkeerplaats bij de dealer , of mogelijk nog beter is er iemand die dit bij de eigen SW kan doen.

Alvast bedankt,

Groet,

Robertlyca

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.