Peugeot 206 SW 2006: Aanhaalmoment schokdempers achter

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 8HZ, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 50

Bezig met schokdempers achter, volgens haynes is het 70Nm boven en 150Nm onder zonder te specificeren of het een hatchback of SW is. Autodoc noemt 90Nm voor de onderste bout maar van de hatchback en CC. SW heeft sowieso dikkere bouten/moeren.
Welk aanhaalmoment kan ik van uitgaan?

JGC

Geplaatst door JGC , lid sinds 11 jaar geleden

1 Reactie

Beste antwoord, geplaatst door JGC, 4 maanden geleden

Inmiddels vervangen. Had nog een stukje PSA documentatie gevonden waarin 150Nm onder en 70Nm boven werd genoemd, Haynes klopt dus. Als ik wat servicebox tekeningen van de 206, 206SW en 206CC erbij pak hebben die allemaal dezelfde boutmaten. Autodoc met die geweldige simplistisch ogende filmpjes voortaan maar laten voor wat het is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 SW of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.