Peugeot 407: ABS storing

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6 hdi

407 SW heeft storing in ABS systeem. Lampje gaat met contact mee aan en na even weer uit. Begin je echter met de auto te rijden dan gaat lampje weer branden. Auto is voor beschadigd geweest en ook de kabelboom. Dat is gerepareerd alleen deze storing blijft aanwezig. Hoe komen we aan een schema waarmee we de relais en zekeringaansluitingen kunnen controleren?.

Storing is "tijdelijke storing. recirculatiepomp ABS/ASR. Mechanische blokkering, circuit onderbroken, kortskluiting of relais."

w11884

Geplaatst door w11884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (495) PRO, 17 jaar geleden

als je het deksel van die zwarte kast li voor eraf haalt, zit daaronder een zekeringkast. die moet je er even uitwippen en daar onderaan hangen hoofdzekeringen, waaronder die van het abs. als deze goed is kun je er denk ik wel vanuit gaan dat de abs-pomp (unit) stuk is. heb exact hetzelfde geintje na een voorschade ook al een keer meegemaakt, met dezelfde storing.
grt, harry

w11884 (0) PRO, 17 jaar geleden

Nadat we een schema hadden was het euvel zo gevonden, inderdaad ABS pomp defect.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.