Peugeot 407: trekhaak

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6

Kunnen we bij een 407 de bedrading van een aansluitset gewoon bij de achterlichtbedrading bij solderen?, dat scheelt nogal qua prijs met een kant en klaarset waar dan een kastje bijzit die geluidsignalen geeft als de aanhanger een kapotte lamp zou hebben.

Of is solderen bij de originele bedrading uit den boze?.

w11884

Geplaatst door w11884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

edmar2543 (0) PRO, 17 jaar geleden

Is onderhand al het nodige over geschreven...
Originele bedrading monteren en inleren is echt noodzakelijk, of je moet zin hebben in garantieclaims en de bijbehorende kosten.

w11884 (0) PRO, 17 jaar geleden

Vorige week hebben wij bij een andere 407 een originele set gemonteerd maar niets ingeleerd. Verder werkt alles wel en branden er geen lampjes. Is inleren noodzakelijken waarvoor dan??

edmar2543 (0) PRO, 17 jaar geleden

Schijnt problemen met de BSi te kunnen veroorzaken, aangezien de kabelset daar aangemeld moet worden.

Als het goed blijft werken bespaar je in ieder geval de kosten van een dealerbezoek, het aanmelden kan echter ook met de multidiag universeel tester. De kosten voor het aanmelden kunnen echter nooit hoog zijn want het is hoogstens 5 min werk! dus waarom zou je dat risico nemen?

w11884 (0) PRO, 17 jaar geleden

Gaat niet over risico nemen maar wij wisten er niet van. Staat ook niet in de beschrijving.

r visser (0) PRO, 17 jaar geleden

als je een originele trekhaak monteerd staat het zeker in de beschrijving! aanmelden in de bsi is noodzakelijk om met het kastje in de kofferbak te kunnen communiceren en foutcodes uit te lezen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.