Peugeot 306: Accu staat na een week plat

Bouwjaar: 1997

Heb hier een peu 306 1.6 benzine van 1997 waarbij over zekering 14 zo'n 2 watt blijft lopen, terwijl alles uitgeschakeld is. Deze zekering is van de startblokkering. (volgens het instructieboekje), maar er zal wel meer op aangesloten zitten.....

Accu gaat in ongeveer een week stilstaan plat hierop.

Heeft iemand ervaring met hetzelfde probleem, hier een oplossing voor en is er toevallig iemand die mij aan een stroomkringschema van deze auto kan helpen??? (dit voordat ik de halve auto leegsloop om bij de @##$##@&^% startblokeringsmodule kan komen)

audia4

Geplaatst door audia4 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Beunhaas (495) PRO, 19 jaar geleden

Je kan je helemaal sufzoeken of gewoon als je langer dan 2 dagen niet rijd een accupool losgooien.........

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Vertel dat een huismoeder eens........ (dit had ik uiteraard zelf al bedacht)

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

mogelijkheid 1: schakelaar na zekering 14, langere tijd niet rijden = schakelaar om (kan in de auto zelf). Mogelijkheid 2: uitzoeken wat uitgeschakeld wordt als zekering 14 verwijderd is; dit demonteren of op een andere zekering bouwen. Succes

Paulus8636 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is de radio goed aangesloten?
Paul

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

gouwe tip paulus, ik zat op een dwaalspoor door een instructieboekje waar instond dat zekering 14 van de startonderbreker was. (mooi niet dus) We hadden hier te maken met een blaupunkt keycard radio die gewoon met 100 ma doorging terwijl alles uit stond. Radio er uit en opgelost. (hij was overigens wel correct aangesloten)

thanks

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.