Peugeot 306: achterremmen 306 break D

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: DW8

Heb de achterremmen los en ga een nieuwe remcilinder plaatsen. Alleen het automatisch stelmechanisme van de hamdrem (Bosch of Bendix) werkt niet. Ik vermoed dat het verkeerd gemonteerd zit met al die veren etc. Heeft iemand een foto waarin ik kan zien hoe het hoort te zitten. Bedankt

theunheebink

Geplaatst door theunheebink (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

harry4203 (555) PRO, 12 jaar geleden

een 306 heeft geen automatisch stellende handrem.

master (0), 12 jaar geleden

dat had de mijne van 1999 (ook een break) wel....
Even langs de bieb om een copietje te maken uit de vraagbaak.
Succes

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Zoals harry al aangeeft: heeft GEEN automatisch stellende handrem! Het zijn WEL zelfstellende remmen/remsegmenten en das toch net ietsje anders.

harry4203 (555) PRO, 12 jaar geleden

blij dat je me ff bij staat hans.

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Volgens mij kun jij je ook heeeeeeeeeeeel goed zelf redden op peugeot gebied. Toch denk ik dat we allebei wel begrepen wat teun bedoelde?!

harry4203 (555) PRO, 12 jaar geleden

ja, dat is idd waar. ik krijg het alleen niet voor elkaar om hier een fotootje te plaatsen. (daar ben ik dan weer niet handig genoeg voor)

theunheebink (0), 12 jaar geleden

Heb de remschoenen weer in elkaar zoals ze volgens mij moeten zitten met al die veren eraan. Het kleine veertje van de zelfstellende gaffel zit nu aan de voorkant i.p.v. de achterkant zoals deze eerst zat maar volgens mij fout was (zat hierdoor helemaal scheef erop). De auto is inmiddels door de APK en de remmen doen het weer naar behoren en de balans is weer OK

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.